tirsdag 22. september 2009

ELEVKVELD

Lørdag 19 sep våknet vi til sol! Shocking!! Hva skjer med verden? Går den snart under? Dette MÅ vi benytte oss av. Vi drar på fjelltur.
Turen var fin den, men mange bestemte seg for å gå seg bort i ødemarken. Også hun som var ansvarlig for å få i sine undersåtter den nødvendige føde, gikk seg vill i det utfordrende terrenget. Vi endte derfor opp uten mat, fikk ass'en i gir, å sprang ned til GRAUTEN som ventet rykende på oss. Men Ragnhild var mer interessert i å spise sammenklemte innvoller, også kalt mør, og var i grunn meget fornøyd med dette.

JørranMyhr har tre søstre og en bror. Søstrene består av to blondiner og en brunette og heter som følger: Martine er yngst på 14, deretter følger Lisa på 17, og vi avslutter herligheten med å nevne at hans eldste søster heter Ida og er så mye som 19 år. Bullshit. Vi fortsetter.


Etter GRAUTEN var det tid for tidenes elevkveld, vi skulle i alle fall øve til tidenes elevkveld. I 7 timer øvde vi, mer eller mindre seriøse. Dette resulterte i sexy magedans, heftige moves, grisete leker og for ikke å glemme de japanske sjekketriksene. Temaet var selvfølgelig internasjonal aften, ettersom vi har tre utenlandske elever i klassen. Ting kan alltids bli bedre, men vi synes dette gikk relativt eksemplarisk. Hyllest og applaus til den enestående SOS-klassen.

Vi glemte å nevne navn og alder på den heite broren til JørranMyhr, han heter intet dårligere enn Jørgen og er 23 år.

Bilder kommer senere.........


xoxo
Ragnhild og Marit


ps: i dag var det ball til middag. Altså, mel og poteter i kverna. Godt, NOT! hihihihihiih... ;D

Ingen kommentarer: